Lloguer bastides Barcelona

Alquiler andamios barcelona
A Andamios La Algaba ens dediquem al lloguer de bastides especialitzats a Barcelona. Fundada l'any 2007, ha marcat un camí en el disseny bastides propis amb la millor qualitat, seguretat i tecnologia d'aquests moments.
Disposem dels serveis en obres, com lloguer de malla mosquitera, lloguer de lones de protecció per a persones, torres mòbils, cintres, apuntalaments, etc ...
Tenim una gran flota de bastides que s'ha anat ampliant al llarg dels temps, amb els nostres muntadors especialitzats, per garantir la seva professionalitat i seguretat a l'hora de muntar grans estructures. En ser el nostre el material, podem donar la millor qualitat preu en el mercat.

Formulari de contacte

D' acord amb l'establert en el Reglament General de Protecció de Dades, li informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal derivada de la nostra relació comercial, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i les tractarem sobre la base del seu consentiment.

Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d'accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat.

Per a això podrà enviar un email a: info@andamioslaalgaba.es o dirigir un escrit a ANDAMIOS LA ALGABA S.L. Carrer Santiago rusiñol, 62, Santa coloma de gramanet, Barcelona

A més, l'interessat pot dirigir-se a l'Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Layout Type

select Color

Background Image