Nosaltres

Andamios la algaba

Fundada l'any 2007, ha marcat un camí en el disseny bastides propis amb la millor qualitat, seguretat i tecnologia d'aquests moments. Tot això gràcies a l'esforç humà del nostre equip per oferir un producte de màxima qualitat amb les millors prestacions i serveis per satisfer les necessitats dels nostres clients.


La nostra activitat es basa en el lloguer, muntatge de bastides i serveis en obres, com lloguer i muntatge de malla mosquitera, lloguer i muntatge de lones de protecció per a persones, torres mòbils, cintres, apuntalaments, etc ...
man

Montserrat

Muntatge de bastida a Centre Comercial Splau

Muntatge de bastida al pavelló olímpic de Badalona

Muntatge de plataforma de bastides a l'estació de trens a Rubí

Muntatge de túnel amb bastida multi direccional a Hospital del Mar

ESPECIALISTES EN MUNTATGE DE BASTIDES

Som especialistes en muntatge de bastida d'acord amb els més alts estàndards de qualitat i seguretat.

Els nostres serveis

Lloguers i vendes

Lloguer i venda de bastides al millor preu i amb totes les garanties de seguretat.

Muntatge de bastides

Muntatge de bastides respectant la normativa i regulació.

Rehabilitació de monuments

Ampli nombre de solucions per a la rehabilitació de qualsevol monument.
Andamios la Algaba
En Andamios La Algaba, S.L som especialistes en muntatge de bastida d'acord amb els més alts estàndards de qualitat i seguretat. Complim tant la Normativa europea, com el R.D 2177 i el conveni de la construcció. Tenim documentades i registrades totes les possibilitats de muntatge que es poden realitzar amb la bastida d'ULMA i les mesures de seguretat a tenir en compte en cada cas.
Garantim la protecció
El nostre afany és garantir la protecció total, individual i col·lectiva, del treballador i de tercers. Per això, els sistemes compten amb elements de seguretat tant per al muntatge com per a l'ús de l'obra.
El nostre procés
A l'hora de dur a terme un muntatge de bastides, estudiem detalladament el pla de muntatge, acordonamos la zona i senyalitzem l'àrea de muntatge i apilament. Els muntadors professionals coneixen i apliquen totes les mesures de protecció que exigeix la llei i comencen el muntatge de la bastida seguint al peu de la lletra els estàndards de seguretat.

Layout Type

select Color

Background Image